top of page

Onze klanten aan het woord

Toetsen voor mengtafels

Angelique & Thomas

"Droomhuwelijk"

 

Beste Dimi, 1000 X dank aan jou en je team om ons "sprookjeshuwelijk" te  helpen verwezenlijken! Zonder jou ervaring, tips en hulp was het ons nooit gelukt.

Axl
"Abraham - party"

Hey Dimi! Merci voor de fantastische DJ set. Wat een ambiance op mijn feest, dankzij jou voelde ik me echt geen 50 op  m'n zogenaamde Abraham viering!

Karen & Jeffrey
Zalige trouwfuif!

Thx Dimi en team! Zeer fijn het bezoekje thuis vooraf, alles zeer professioneel en vlot verlopen. Zelfs last minute aanpassingen waren jullie niets teveel, bedankt nog daarvoor!

En wat een TOP DJ ben jij!!! Je hoort thuis op de main stage van tomorrowland!

GRTZ, Karen en Jeffrey

Laat ons en onze toekomstige klanten weten hoe u onze service heeft ervaren !

Uw ervaring
arrow&v

Bedankt voor uw inzending!

We publiceren deze binnenkort op onze website.

Brenda & Thierry

Hey Dimi, dankjewel voor al je hulp, ervaring en geweldig dansfeest. Niets is je teveel: last-minute wijzigingen, hulp bij het kiezen van de nummers, nummers mixen,... Je bent echt een topper!

DLD: Wow, fijn om te horen, dankjewel Brenda en Thierry!

 

Didier & Katlien:

Naar aanleiding van ons huwelijksfeest kwam Dimi de muziek verzorgen op die avond. het werd een top feest met topambiance, zal nog lang nazinderen bij ons en de familie en vrienden, niks was hem teveel Dank u Dimi !! Ik raad je aan bij eventuele feesten van bekenden, groetjes uit Gent

DLD: Met plezier gedaan, we zien elkaar nog!

 

Nadine - Christophe:

Jullie zijn een aanrader voor iedereen die een DJ wenst wie met alle genodigden rekening houdt, gevarieerde muziek voor alle leeftijden, al onze gasten vonden het top! Bedankt Discobar Let's Dance voor jullie fantastische service! XXX Christophe en Nadine.

DLD: Graag gedaan, dankjewel voor dit mooie compliment!

 

Andreas:

Liebe Dimi, Vielen Dank, dass Sie es zu einem wunderbaren Geburtstag gemacht haben.

Es war etwas ganz Besonderes, eine österreichische Geburtstagsparty - In Thailand - mit einem belgischen DJ.

Es war wundervoll! Danke sehr!!

DLD: Danke für das Kompliment!

Huguette & Eric:

Dankjewel disco let's dance voor een mooi en geslaagd jubileum. Fijn dat jullie met alle leeftijden rekening houden en iedereen zijn "momentje" op de dansvloer kon hebben.

DLD: Graag gedaan, we zorgen voor iedereen, met plezier gedaan!

Stephaan:

Merci Dimi voor de professionele hulp bij de organisatie van het verrassingsfeestje voor mijn vriendin! Top gedaan! Groeten en zeker tot ziens!

DLD: Graag gedaan, tot ziens op de volgende party!

Els - Jolien - Anneke:

DJ Dimi... dankuuuuuuuu! Super vrijgezellenavond voor ons toekomstig trouwerke Marjolie! Jammer dat je niet wekelijks in onze vaste uitgangsstek komt draaien want je bent waaaaay better dan diene gast die daar draait! Marjolie belt je nog om te komen draaien op haar trouwfeest, wij kijken er nu al naar uit!

DLD: Dankjewel, wij kijken er ook al naar uit!

Steven:

Beste Dimi en team, mag ik jullie langs deze weg nogmaals bedanken voor de zeer verzorgde viering van mijn pensioneringsfeest. Het afspraakmoment vooraf vond ik zeer aangenaam en toen was ik reeds overtuigd van uw professionalisme. Het feest op zich was zeer geslaagd en volledig volgens de gemaakte afspraak uitgevoerd. Dankjewel!

DLD: Graag gedaan Steven, Dank voor het compliment!

Kjell:

Nogmaals bedankt voor de fijne avond!

DLD: Graag gedaan!

Cristina & Peter:

Super DJ, geweldige ambiance op ons feest! Bedankt!

DLD: Graag gedaan, dank voor het compliment!

Marcia & André:

Een dikke merci aan onze geweldige DJ! Van eerste moment alles duidelijk en goed geregeld. Wij hadden niet verwacht dat er zooooveel gedanst zou worden, super goed gedaan!

DLD: Dankjewel! Altijd fijn zo'n compliment te mogen ontvangen!

Caroline & Linda:

Héél tevreden, jullie zijn echt wel een aanrader!!!

DLD: Dankje, fijn dit te mogen horen, vertel het voort :-)

Alissa:

Hi Dimi, ik was afgelopen weekend op het huwelijksfeest van Toby en Ann, laatste tijd ben ik op redelijk wat trouwfeesten  geweest en 1 ding staat vast, als ik ooit kom te trouwen reserveer ik zonder twijfel bij jullie!

DLD: Dank voor het leuke compliment, tot ziens dan maar :-) 

Alex & Lek: 

Dankje DJ Dimi voor alle voorbereidingen om ons Belgisch-Thais trouwfeest tot een zeer geslaagd feest te verwezenlijken. Onze "internationale" gasten vonden het zeer fijn dat er muzikaal ook aan hen werd gedacht, fantastisch dat jullie de tijd namen om je vooraf in de lokale hitparades te verdiepen en dit in een mooie mix weer te brengen op ons avondfeest.

DLD: Met liefde gedaan, we gaan geen uitdaging uit de weg!

Yvonne & Marc:

Thx DJ Dimi en team om ons een onvergetelijke avond te bezorgen! Ook in naam van al onze vrienden, we zien je zeker nog terug...

DLD: Fijn om dat te horen, dankjewel, tot ziens!

Bieke & Mike:

Hallo Dimi, merciekes om er een geslaagd feestje van te maken! Al waren we niet met zoveel mensen, de ambiance was super!

DLD: Graag gedaan, bedankt!

bottom of page