top of page
Een woordje uitleg over wie we zijn en wat we doen

Hi! Nogmaals welkom op onze website!

Ik ben DJ Dimi Dushi, een muziekliefhebber die van zijn hobby z'n job heeft gemaakt, een job die ik met veel passie, enthousiasme en perfectionisme ter uitvoering breng wanneer ik straks uw trouwfeest, jubileum of verjaardagsfuif muzikaal kom verzorgen.

Slechts 14 jaar jong was ik, toen ik voor het eerst achter "de knopjes" stond. Draaien op klas- en schoolfeestjes was het begin van alles. Van mijn 16 à 17 speelde ik in diverse horecazaken als gast-DJ tot ik resident werd in een danscafé waarvan ik later ook de uitbater werd. Jarenlang draaide ik 3 dagen per week voor een gemengd publiek waar ik met afwisselende muziekgenres voor jong en oud voor de nodige ambiance en volle dansvloer zorgde.  

Alvorens het algemene rookverbod (voor horeca en publieke ruimtes...) eraan kwam in 2010 verkocht ik mijn danscafé in 2007 en bouwde de licht- en geluidsinstallatie om tot m'n eerste mobiele discobar. Discobar Let's dance! was geboren en sindsdien heb ik me op alle privé feesten en vooral trouwfeesten gericht. 

Intussen ben ik met bijna 25 jaar ervaring uitgebreid van 1 naar 3 volledig uitgeruste installaties en werk ik met een fijn DJ team samen. We verzorgen trouwfeesten, jubileums, verjaardagsfuiven, pensioenfeesten, bedrijfsfeesten, bals, kinderdisco's, karaokeavonden, voorzien licht en geluid voor modeshows of toneelopvoeringen...

We blijven ook investeren in modernisering en verbetering van onze licht- en geluidssystemen. Kraakheldere muziek is belangrijk, maar een toffe lichtshow en goed afgestelde belichting mogen ook niet vergeten worden. Onze oude par-spots zijn intussen zowat allemaal vervangen door moderne LED's, barrel scanners werden moving heads, groene laserstraaltjes werden een multi-collor lasershow waarbij zelfs gepersonaliseerde logo's en teksten geprojecteerd kunnen worden... Dit alles wordt uiteraard bediend door een geavanceerd, computergestuurd DMX systeem, wat oneindig veel mogelijkheden te bieden heeft.

Wij houden van een persoonlijke aanpak en komen voorafgaande van uw event met alle plezier bij u thuis of op uw feestlocatie op bezoek om het verloop van uw dag/avond en muziekkeuzes te bespreken. We nemen graag de tijd om al uw wensen te aanhoren, zo zijn we in staat om uw feest tot in de puntjes voor te bereiden en zorgen we voor een geslaagde en onvergetelijk avond.

Al onze DJ's zijn professioneel en ervaren, wij doen nooit onze eigen zin maar houden ons aan de gemaakte afspraken en richten ons op u en uw genodigden zodat iedereen een fantastische avond kan beleven met Discorbar Let's Dance!

Ik hoop u spoedig te ontmoeten op uw volgende event!

Dimi - Zaakvoerder - Team Let's Dance! 

bottom of page